Sengetøy fra Borås Cotton i vårens pasteller

Image

Sengetøy fra Borås Cotton

Sengetøy fra Borås Cotton er endelig her. Jeg har den gleden av å vise dere hva som har nå er på lager. Når man driver nettbutikk, sier det seg selv at gode bilder er helt vesentlig for salg. Jeg ble derfor hoppende glad da jeg kom over disse bildene. Jeg har mange ganger droppet flotte leverandører på grunn av manglende tilgang på bildemateriale. Denne gangen har leverandøren gjort en kjempejobb, og resultatet ser dere her.

Sengetøy caroline fra Borås Cotton: Putemadammen: interiør: nettbutikk

«Caroline» heter dette skjønne sengetøyet som finnes i både grønt og blått. Hvor deilig hadde det ikke vært å krype opp i denne myke sengen. Passer perfekt på soverommet til både store og små.

Selv trenger jeg mye hvile på grunn av kronisk sykdom, og jeg verdsetter derfor virkelig sengetøy i god kvalitet. Hos oss prioriteres soverommet like høyt som stue og kjøkken, og jeg skal love deg, kvaliteten på sengetøyet utgjør en forskjell!

Sengetøy Charlotte blå fra Borås Cotton: Putemadammen

Man kan jo ikke annet ennå elske stemningen i dette bildet. Sengesettet på bildet over heter Charlotte og finne også i grønt. Damen som har hatt ansvar for styling og design er Christine Fikseaunet. Jeg digger det den dama får til, og følg med, hun kommer snart med bok som hun har skrevet sammen med Halvor Bakke. Jeg gleder meg. Jeg føler meg inspirert og klar for å ta et tak på soverom. Nå skal dynene luftes og nystrøket sengetøy på.

Klem fra Marianne

Sengesett Charlotte grønn fra Borås Cotton: Putemadammen: Interiør: Nettbutikk