Sengetøy av høy kvalitet hos Putemadammen

Image

Herlig sengetøy i bomullssateng, bomullsperkal og vasket lin

Vi er svært opptatt av kvalitet når det kommer til sengetøy. Det er en kjent sak at vi tilbringer 1/3 av livet vårt i sengen, ergo blir kvaliteten på sengetøyet spesielt viktig. Vi velger våre leverandører med omhu, og er stolte av å ha sengetøy fra tre veldig gode merker; Florence Design, Borås Cotton og Grand Design.

Klassisk og elegant sengetøy fra Florence Design

Sengetøy i klassisk design fra Florence Design : Interiør på nett : Putemadammen

Selskapets visjon er å bli sett på som et klassisk design drevet, inspirerende, høyt respektert og godt etablert norsk merkevare. Et merkevare som folk føler seg stolt over å bære. Målet for de kommende årene er Florence Design veldig klare på; De ønsker å fortsette å bygge merkevaren «Florence Design», ved å utvide kolleksjonene og  sikre gode kvaliteter på sine produkter. Målet er å kontinuerlig jobbe for å levere kvalitetsprodukter med et klassisk og elegant design, med et snev av det grove. Florence interiør passer like godt hjemme som på hytta ved sjøen og på fjellet.

Florence Design produserer eksklusive, myke og behagelige sengesett i 100% bomullssateng og i 100 % vasket lin.

 

Se vårt utvalg av sengesett fra Florence Design

Se Florence Designs nettside

 

Tidløse klassikere fra Borås Cotton

Sengetøy i bomullssateng fra Borås Cotton : Interiør på nett : Putemadammen

Borås Cotton er en av de eldste tekstilmerkevarene og har med seg over 100 års historie fra svensk tekstildesign. Borås Cotton utviklet seg på 1970- og 1980-tallet til å bli et internasjonalt anerkjent selskap. Borås Cotton samarbeider tett med eksterne designere for å sikre at design og produkter imøtekommer kundenes behov. De har lang historie med å produsere tidløse klassikere for offentlig- og  hjemmemiljø.

Alle sengesett fra Borås Cotton er i 100 % bomullssateng, og er miljømerket med Øko-Tex Standard 100, et internasjonalt test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Produkter merket med dette symbolet skal ikke inneholde allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer.

 

Se vårt utvalg av sengesett fra Borås Cotton

Se Borås Cottons nettside

 

Mykt og behagelig sengetøy fra dag én med Grand Design

Sengetøy i bomullssateng fra Grand Design Sweden : Interiør på nett : Putemadammen

I henhold til forskning sover en person i gjennomsnitt en tredjedel av sitt liv. Sengetøy blir hyppig brukt og er langvarig godt investerte penger og vil gjøre en forskjell for din søvnkvalitet.

Grand Design tilbyr et omfattende utvalg, velg etter farge, mønstre eller følelsen du er ute etter når du velger sengetøy. Alle stoffer er skreddersydd i Europa, noe som betyr at de skiller seg ut fra konkurrentene. Inne i hver pakke finnes et kvalitetssertifikat fra den skredderen som har sydd produktet.  De bruker utelukkende markeds beste, langfibrede bomull. Stoffene er vevd sammen på en måte som gir silkemyk følelse i mange år framover.

Grand Design er opptatt av at sengetøy bør være veldig mykt og behagelig fra dag én. Det skal fortsette å føles slik, vask etter vask, år etter år. Farge, form, sømmer og knapper skal se like bra ut over tid. Grand Design er for tiden fokusert på tre kvaliteter: bomullsperkal, bomullssateng og Oxford.

 

Se vårt utvalg fra Grand Design

Se Grand Designs nettside