1. Kjøpsbetingelser

Avtale om kjøp inngås når du velger å sende bestilling i kassen. I handleprosessen blir du informert om våre kjøpsvilkår. Ordrebekreftelse genereres så automatisk. Ved eventuelle feil i f.eks. angivelse av pris, leveringstid osv. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Om du ikke er fornøyd med vår korrigering kan du selvfølgelig velge å avbestille din ordre uten kostnad eller benytte deg av angreretten. Vi bestreber oss selvsagt for at feil ikke skal forekomme. Kjøpsvilkårene som godkjennes i handleprosessen kan du lese her

2. Pris- og betalingsbetingelser

I prisene inngår 25% moms om ikke annet er oppgitt. Hos oss betaler du enkelt og trygt med Klarna Checkout fra Klarna AB. Dette er trygge innarbeidede løsninger som gir deg mulighet til å velge mellom en rekke måter å betale på. Vi tilbyr faktura, delbetaling og betaling med kort. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt, for deretter å velge den betalingsmetoden som passer deg best.

Kortbetaling: Hos oss kan du betale med VISA og Mastercard via Klarnas betalingsløsning for VISA og kredittkort. Om du velger kortbetaling linkes du over til betalingssiden etter at du har bekreftet din ordre i kassens tredje steg. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger.

3. Leveringsbetingelser

Leveringstid: Leveringstiden er normalt 3 til 7 virkedager på alle varer med mindre annen informasjon er gitt på nettsiden. Vi sender kun til adresser i Norge og spanderer frakten på alle ordre over 500 kr. Slike bestillingsvarer har en normal leveringstid på 2-8 uker avhengig av hvilke produkter som bestilles.

Leveringsmåte: Levering av bestilte varer skjer med Posten/Bring med mindre annet er avtalt. Uavhentede pakker blir belastet med et gebyr på 200,- som vil dekke for kostnader knyttet til frakt tur/retur.

Transportansvar/skader/feilekspedering: Om varen skades eller kommer bort under transporten fra oss til deg er det vi som er ansvarlige. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for godset. Om produktet er skadet ved levering skal dette meddeles omgående til Putemadammen. For at vi skal kunne reklamere skaden overfor vår transportør må vi melde fra om skaden innen 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige om du gir beskjed om skaden innenfor dette tidsrommet. Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktet er feilfritt ved mottagelse.

7. Angrerett

Når du handler hos Putemadammen, har du i henhold til loven om angrerett og opplysningsplikt, rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dette forutsetter at produktet er i uendret stand, dvs ubrukt og uskadet. Det er tillatt å åpne forpakningen forsiktig og kontrollere varen på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet. Når du benytter deg av angreretten står du som kunde ansvarlig for returfrakten.

Følgende retur-rutine gjelder ved angrerett.
– Fyll inn Returskjema (klikk på linken) og send inn til oss.
(Du kan også fylle inn et ordinært angrerettskjema dersom du heller ønsker å benytte dette.)

Unntak fra angreretten: Ved kjøp av et produkt som lages spesielt for deg og etter dine spesifikke ønsker, gjelder ikke angreretten. Eksempel på dette er om du kjøper en sofa med et spesifikt stoff som så lages spesielt for deg. Ved bestilling av en spesialprodusert vare vil vi kontakte deg for godkjenning før ordren ekspederes.

8. Reklamasjonsrett

Interiorpanett.no følger forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett, noe som innebærer at du har to års reklamasjonsrett etter at du har mottatt varen. Dette forutsetter at alle vedlikeholds råd følges og at normal aktsomhet utøves. Les mer om hvordan du returnerer under punkt 9. Retur.

9. Returnere en vare

Følgende retur-rutine gjelder både ved angrerett og reklamasjon.
– Fyll inn Returskjema (klikk på linken) og send inn til oss.
– Etter kort tid vil du motta et returnummer fra oss, som du må merke returen med.
(Skriv returnnummer på en lapp og legg inne i pakken)
– Forsendelsen sendes til Interiørpånett.no v/Høst Interiør AS, Skolmar 32 A, 3232 Sandefjord

OBS: Varen skal være i samme stand som da du mottok den. Dersom varen var defekt eller mangelfull ved mottak hos kunden må dette omtales i returforespørselen fra kunden.

Ved angrerett må kunden besørge frakt til Interiorpanett.no. Du er ansvarlig for å pakke den godt nok inn.Ved retur pga. reklamasjon og feil på vare betaler vi frakten tilbake såfremt billigste sendingsmåte er benyttet. Du må da sende med kvittering fra transportør. Pakker som returneres som oppkrav blir ikke hentet av oss. Vær nøye med å pakke varen ordentlig, bruk den opprinnelige produktforpakningen samt beskyttende transportemballasje, slik som varen ble levert i til deg. Merk at du står for risikoen om produktet skades når det fraktes tilbake til oss. Om varen er av større verdi, anbefaler vi derfor at transporten forsikres. Tilbakebetalingen skjer til din bankkonto og innen 10 dager etter at vi har mottatt og godkjent din retur. Vennligst vær oppmerksom på at angreretten ikke gjelder firmaer.

10. Sikkerhet

Når du legger inn din bestilling hos oss oppgir du dine personopplysninger som navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Du har rett til innsyn i den informasjonen som vi har registrert om deg. Om den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at informasjonen skal rettes eller fjernes. Interiorpanett.no, håndterer dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Betalingstransaksjoner (kort- og direktebetaling) håndteres av vår betalingspartner Klarna for å garantere en rask og sikker betaling. Nets oppfyller kravene for PCI-DSS.

11. Firmagaver

Interiørpånett.no kan levere firmagaver fra kjente merkevarer til alle slags formål. Vi kan levere det du finner på våre nettsider, men også mye mye mer i det antallet du måtte ønske. Kontakt oss for tilbud ved høyere antall. Les mer om firmagaver.