Putemadammen og BarePia forbereder julen

Image

Putemadammen og BarePia er allerede i julestemning.

Putemadammen er så heldig å få samarbeide med Pia som driver med boligstyling. I tillegg har hun en koselig liten interiørbutikk i Larvik som blant annet fører merker som Shi Shi, Broste og Indoor-Outdoor. Gå inn og følg BarePia på Facebook her. Det vil gi deg mange gode tips på hvordan du blant annet kan forberede boligen din for salg.

Vi er utrolig glad i julen, og selv har vi skaffet oss syssel som gjør at vi kan glede oss opp mot høytiden 2-3 mnd. før dere andre. Vi kribler litt etter å vise dere hva vi har i juleskapet og håper du har lyst til å bli med oss. Vi setter alltid pris på gode innspill, så sleng deg på, bruk hashtag «bareputejul» på Instagram, så kan det hende det er du som inspirerer oss. Følg oss gjerne på på sosiale medier.

Julekalender

Sammen med Putemadammen og BarePia kan du bli med oss i planleggingen opp mot jul. Vi skal kose oss med litt forskjellig. Både BarePia og Putemadammen skal ha julekalender på Facebook med flotte gaver og tilbud, vi skal gi dere tips til juledekor,  julekos og eventuelt dele deres gode innspill. Og til dere som ender i en knapp krise, pakker vi gavene delikat inn og sender det til riktig adresse.

Gründervenner

Sammen har BarePia og Putemadammen et koselig gründersamarbeid, vi møtes jevnlig og stiller opp for hverandres gjennom oppturer og nedturer, det er enormt verdifullt i en nyoppstartet gründertilværelse. Det å drive en nettbutikk er lang mindre glamorøst enn hva mange tror. Hardt arbeid, søvnløse netter og store investeringer er plutselig en del av tilværelsen, og det er ikke fritt for bekymring.

Gründere barepia og Putemadamemn

Som dere ser av bildene er møtene våre både morsomme og matrike. På bildene denne gang prøvde vi å se seriøse og arbeidsomme ut også, men da lo vi bare ennå mer etterpå….

Nå gjenstår det å se om Putemadammen og BarePia er like festlige 24. desember…