Pappelina matter laget for å holde år etter år.

Image

Pappelina matter laget av stolte håndverkere

Pappelina matter blir vevd på veveri i Dalarna. Produksjonskostnadene er høyere enn i manga delar av verden, men målsetningen har alltid vært å bygga ett varemerke fylt av kvalitet og stolthet. Det gjør de best gjennom att veve mattene i Sverige. Fokus på god kvalitet og ekte håndverk er nøkkelpunkter i Pappelinas virke. Hvert år produseres det over 100 000 Pappelina matter som er laget med omtanke og kjærlighet, og hvor funksjonalitet og design går hånd i hånd.

Pappelina matter : Putemadammen

 

Se her hvordan en matte blir til.

Se Pappelinas hjemmeside her

Pappelina matter- for den aktive familie.

Teppene fra Pappelina er laget i slitesterk og miljøvennnlig PVC. Plastmattene finnes i utallige størrelser og design. Du vil garantert finne en matte som passer dine behov. Teppene kan brukes i alle rom, også uterommet. De blekes ikke av solen og tåler regn. De er spesielt egnet til gangen da de tåler både skitt og sølevann. Du kan lett spyle av teppet med hageslangen eller vaske den i maskin på 30%. Hvor flott er ikke det? Det er deilig med produkter som tåler røff bruk.  Dette gjør Pappelina matter til småbarnsfamilienes favoritt.

Se aller våre Pappelina matter her

Du vil aldri angre hvis du kjøper et av disse dekorative og praktiske teppene. Selv har jeg tepper som er over ti år gamle, og fremdeles i bruk. Det fine er at de tåler varmekabler og de trekker heller ikke til seg støv. Perfekt for de som sliter med allergi, men greit for alle oss andre også. Det gjør at de også er godt egent for baderom, toalett og vaskerom og soverom.

Finner du ikke din Pappelina favoritt hos oss?

Fortvil ikke. Vi kan hjelpe. Vi har et tett og nært forhold til våre svenske venner og skaffer deg matten du er ute etter. Teppene sendes fra lager i Sverige og kan være hos oss i løpet av kort tid.