Om Putemadammen

Putemadammen ble etablert i mars 2015 og er paradoksalt nok et resultat av langvarig sykdom. Noen ganger må man tenke utenfor boksen, og fokusere på muligheter fremfor begrensninger. Denne nettbutikken hadde aldri sett dagens lys uten vilje til å endre fokus og lete etter løsninger fremfor hindringer. Vi håper og tror at nettopp evnen til og aldri gi opp, er  fordel, når vi nå begir meg ut i et knalltøft marked med allerede mange gode aktører.

Putemadammen er et AS og eies av ekteparet Marianne og Arne Martin Koppen, det er førstnevnte som har ansvar for den daglige driften, mens mannen i huset er kontorsjef og vaktmester.

Vårt motto er: KUNDEN HAR ALLTID RETT, og vi vil jobbe hardt for at du som kunde skal få en fin handleopplevelse. En misfornøyd kunde er en for mye.

Vi ønsker å gi deg den servicen vi selv forventer, og dessverre er dette noe man opplever som mangelvare altfor ofte. Som kunde skal du slippe å krangle hvis du er misfornøyd med en vare. Vi skal heller ikke love noe vi ikke kan holde.

Vi setter oss som mål at henvendelser skal besvares uten at du som kunde gjentatte ganger må ”mase” for å få svar på spørsmål, enten det er på mail eller telefon. Feil kan oppstå slik at vi ikke lever opp til dette, men det er forhåpentligvis unntaket og ikke regelen.

Vi er stolte av og foreløpig kunne tilby produkter fra Florence Design, Elce Living, Bon dep, Cozy Living, Solwang Design, Pure Culture, Nordstjerne, Garden Glory, Elvang, Living by heart og Grand Design.

Vi håper at du vil følge oss på denne reisen, og ikke nøl med å ta kontakt, vi er her for å hjelpe.

Følg oss gjerne på  Facebook og Instagram.