Litt om vår interiørbutikk

Putemadammen har stort utvalg av interiør på nett og ble etablert i mars 2015. Putemadammen er paradoksalt nok et resultat av langvarig sykdom. Noen ganger må man tenke utenfor boksen, og fokusere på muligheter fremfor begrensninger. Denne interiør nettbutikken hadde aldri sett dagens lys uten vilje til å endre fokus og lete etter løsninger fremfor hindringer. Vi håper og tror at nettopp evnen til og aldri gi opp, er vår fordel, når vi nå begir oss ut i et knalltøft marked med allerede andre gode butikker med interiør på nett.

Putemadammen er et AS og eies av ekteparet Marianne og Arne Martin Koppen, det er førstnevnte som har ansvar for den daglige driften og vårt utvalg av interiør på nett, mens mannen i huset er kontorsjef og vaktmester på vår lille nettbutikk.

Vi ser oss selv som en seriøs forhandler av interiør på nett. Derfor setter oss som mål at dine spørsmål, uansett om det gjelder interiør på nett eller andre henvendelser skal besvares uten at du som kunde gjentatte ganger må ”mase” for å få svar, enten det er på mail eller telefon. Feil kan oppstå slik at vi ikke lever opp til dette, men det er forhåpentligvis unntaket og ikke regelen.
Vi streber alltid etter fornøyde kunder, og vil at handleopplevelsen din skal bli så god som mulig når du handler hos oss. Vi får ofte tilbakemeldinger fra våre kunder at vi har en enestående service som ingen andre tilbydere av interiør på nett kan matche, så det er vi stolt av!

Våre interiør merker og fordeler

Vi er stolte av å foreløpig kunne tilby produkter fra Florence Design, Elce living, Bon dep, Cozy Living, Solwang Design, Pure Culture, Nordstjerne, Garden Glory, Enjoy Candle og Grand Design i vårt sortiment av interiør på nett.

Vi utvider og fornyer stadig sortimentet av interiør på nett, så følg med på bloggen vår og meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få de siste nyhetene innen interiør på nett sendt direkte til din e-post. Ved påmeldelse av nyhetsbrevet vil du også motta en verdikupong til en verdi av 100,-. Så ikke nøl med å meld deg på!

Som få andre forhandlere av interiør på nett tilbyr vi gratis frakt på alle ordre over 500,- og ingen andre gebyrer eller overraskende tilleggskostnader når du handler interiør på nett hos oss.

Enkelt å finne frem i vår interiørbutikk på nett

For at du enkelt skal finne det du leter etter i vårt sortiment av interiør på nett har vi laget et enkelt kategorisystem. Det er mange varer og merker under hver kategori, men det er enkelt å få en god oversikt og enkelt å finne spesifikke produkter eller merker med søkefunksjonen oppe i høyre hjørne av nettbutikken.

Se våre kategorier av interiør på nett

Vi håper at du vil følge oss på denne reisen, og ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål om interiør på nett, våre varer, eller generelle interiør spørsmål, vi er her for å hjelpe.

Følg gjerne Putemadammen på Facebook og Instagram, din butikk for interiør på nett.