Fakkel fra Living by heart

Image

Fakkel fra Living By Heart

Fakkel i dekorativ design og lang brennetid er en av høstens nyheter hos Putemadammen. Living By Heart er en sosialøkonomisk virksomhet som ble etablert i 2103. De har fokus på å skape arbeid til for psykisk sårbare mennesker. Å være del av et arbeidsliv er viktig for oss mennesker, og nettopp dette har Living By Heart gjort noe med.  De produserer håndlagde interiørartikler som nå er å finne i en rekke land. Puter til bruk i uterommet og fakler er deres spesialitet.

Fakkel i messing, sort eller lys grå?

Her er valget ditt. Du blir garantert fornøyd uansett hvilken du velger. Dette er en en fakkel med svært kraftig veke noen som gir et spesielt vakkert lys. Fakkelen tåler både vind og lett regn. Et praktisk lokk som slukker og beskytter flammen anbefales. Ikke bare gjør det enkelt å slukke flamme, men beskytter også mot nedbør når din fakkel ikke i bruk. Brennetid er hele 90 t. Dette betyr at at den koster deg 4,20 kr i timen. Her får du med andre ord mye hygge for pengene.

Ønsker du en magisk og stemningsfull atmosfære i høst så hjelper en fakkel fra våre danske venner deg med det.

Vi går nå inn i en tid på året hvor dagene blir kortere og døgnet har mange timer i mørke.  Det er derfor spesielt koselig å tenne lys både ute og inne.  Plassér fakkelen slik at du ser den fra sofakroken. Det er noe ekstra hyggelig med å sitte inn og titte ut på levende lys.  Å se den kraftige dansende flammen som lyser opp mørke kroker er noe man aldri blir lei.

En fakkel fra Living By Heart er den perfekte gave til hun som har alt. Det er ingenting bedre enn å få presanger som er både dekorativt og som kan bruke opp. Greit for alt man slipper å lagre i allerede overfylt skap.

Les mer om Living By Heart her

Kjøp fakler hos Putemadammen her