Hos Putemadammen finner du et stort utvalg myke, behagelige og vakre baderomsmatter. Vi har baderomsmatter i alle design, størrelser og farger. En baderomsmatte fra putemadammen kan du legge foran badekaret eller dusjen. Baderomsmatter har egenskaper som vanlige tepper ikke har. De er veldig absorberende og de tørker fort. Dette gjør baderomsmatter fra Putemadammen til det ideelle valget for ditt bad.

Baderomsmattens egenskaper

Valget av matte er avgjørende for badets uttrykk og bør derfor velges med omhu. En baderomsmatte får raskt et tomt og kaldt bad til å se lunt og koselig ut. Baderomsmatter er ikke bare et vakkert innspill til badet men er også praktisk med tanke på å suge opp vann, også det har en lyddempende effekt som kan være veldig nyttig, særlig på et bad hvor det ofte forekommer ekko. Uansett om du ser etter en baderomsmatte med nøytrale farger, eller om du vil at den skal være et blikkfang på badet – kommer du til å finne den riktige baderomsmatten for deg i vårt utvalg.

En lekker og ny baderomsmatte gir et lunt inntrykk til badets gjester. Ta vare på føttene til deg og dine gjester. Hold de varme og tørre med en deilig ny baderomsmatte fra en av Putemadammens mange merker og store sortiment.

Gratis frakt

Putemadammen tilbyr gratis frakt på alle ordre over 500,- Dette inkluderer alle varer, til og med baderomsmatter. I tillegg får du en verdikupong på 100,- dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev og selvfølgelig alle våre nyheter om baderomsmatter, design og interiør generelt.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om våre baderomsmatter, eller følg oss på vår Facebook eller instagram for flere spennende bilder og nyheter.